torstai 30. joulukuuta 2010

Joulupaketteja.,..



ENVY ME tuoksu, joka on niin mun suosikki oon ollu "koukussa" tähän yhteen ja samaan tuoksuun jo vuodesta 2006.. ja ei vieläkään kyllästytä, on jotenkin niin puhdas ja kevyt.



IVANAhelsinki meikkipussi, lumenen kosmetiikkaa ja sebastianin hiusten muotoilu ja hoito tuotteita.. niin kaytännöllisiä..



Hopeiset korvakorut 8mm HALLBERG's GUILD. Korviksisa tuli heti yhdet suosikeista on tosi monen kanssa sopivat ja tykkään, lisäksi on tosi kivat yhditää SNÖn koruihin joita pukki myös toi.



Ja muumia..



SNöN koruja.. tykkäään kovasti ja ihana kun samaan sarjaan on pitkä ja lyhyt kaulakoru tuon käsikorun kaveriksi niin on mistä valita asun tyylin mukaan haluaako lyhyttä vai pitkää laittaa..



Ja hopeinen kakkulapio, chippendale sarjaan olikin jo salaatin ottimet ja hopealusikat jotka olen saanu "sukukalleuksina" mummulta ja papalta, joten sarjaa on ihana jatkaa..



Ja lukemista...



Ja mummun kutoma valkoinen kaulaliina ja lisäksi myös villasukkia.. mun mielestä aivan tosi ihana huivi ja niin ihanan tuntoisesta langasta.



Ja pehmeä yöpuku jossa kuvioina suloisia apinoita..

Lisäksi sain karkkeja, suklaata avonin tuotteita, kauniin romanttisen seinäkellon yms joista kuvia varmastikin myöhemmissä osissa..

-jenna

Ei kommentteja: